Info: +376 890680 Reserves: +376 753191 Contacte Com arribar
ES | CA | FR | EN | RU

Qui Som

MON(T)MAGIC - DESCOBRIU EL MÓN FANTÀSTIC DEL TAMARRO I ELS SEUS AMICS!

El Mon(t)Magic és una nova zona infantil situada al sector de Canillo, es tracta d’una renovació integral d’aquesta àrea, des de l’accés al peu del Telecabina, amb una imatge única i un disseny exclusiu.

No existeix als Pirineus una proposta igual. És una experiència completa per a pares i fills basada en llegendes d’Andorra i en els éssers màgics del Mon(t)Magic. Amb 100 hectàrees i 3 zones (iniciació, progressió i nivell alt d’esquí) compta amb la pista temàtica infantil més llarga del sud d’Europa.

El Mon(t) Magic ofereix als nens d’entre 3 i 10 anys un lloc replet d'encants que amaga molts misteris i aventures a les seves muntanyes. Animacions i espectacles de la mà dels nostres personatges donaran vida a aquesta nova zona infantil.

Sabeu que el Mon(t)Magic és el lloc favorit del Tamarro -l'animal més misteriós dels Pirineus- i dels seus amics? Ells són molt divertits i us esperen en Mon(t)Magic.

Veniu a conèixer-los!

Com arribar

Mon(t)Magic Grandvalira. Andorra Mon(t)Magic Grandvalira. Andorra Mon(t)Magic Grandvalira. Andorra Mon(t)Magic Grandvalira. Andorra Mon(t)Magic Grandvalira. Andorra Mon(t)Magic Grandvalira. Andorra